ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ για covid-19 στις Εθνικές ομάδες

  02.08.2020 14:10       2404

Η ΚΟΕ ανακοινώνει σήμερα (Κυριακή 2/8) τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ για covid-19 που έγιναν χθες Σάββατο (1/8), από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στα μέλη των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα που εμφανίστηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Ανδρών.

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, άλλα τέσσερα μέλη της Εθνικής ομάδας Ανδρών βρέθηκαν θετικά στον ιό. Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Από την αποστολή της Εθνικής ομάδας Γυναικών, εξάλλου, που προετοιμαζόταν στο ίδιο κολυμβητήριο (του Αγίου Κοσμά), όλα τα τεστ για κορωνοϊό βγήκαν αρνητικά. Κανένα θετικό δείγμα, εξάλλου, δεν υπήρχε ούτε ανάμεσα στο προσωπικό του συγκεκριμένου κολυμβητηρίου, που επίσης υποβλήθηκε σε τεστ.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την προσεχή Τρίτη (4/8) σε όλους, προκειμένου να έχουμε οριστική επιβεβαίωση ή μη των κρουσμάτων.

"Όλα γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα", τονίζει ο γιατρός της ΚΟΕ και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ για την πανδημία του covid-19, ο Γιώργος Μαρίνος (φωτο).

Σημειώνουμε ότι το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά θα παραμείνει κλειστό για να γίνει απολύμανση.

Ακυρώνονται, εξάλλου, τα καμπ προετοιμασίας των προεθνικών ομάδων Νεανίδων και Παίδων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν αυτές τις μέρες στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ