ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΤΟΚΙΟ / ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Τα συγχαρητήρια, η περηφάνια κι ο εμψυχωτικός λόγος του Προέδρου στους διεθνείς (vid)

  05.08.2021 18:12       879

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος συνάντησε την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών (παίκτες, τεχνική ηγεσία, ιατρικό προσωπικό) μετά τη μεγάλη νίκη επί του Μαυροβουνίου (10-4) στον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και την πρόκριση στα ημιτελικά, παρουσία του Προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου, προκειμένου να συγχαρρεί όλα τα μέλη της για την πετυχημένη πορεία μέχρι τώρα, αλλά και για να εμψυχώσει και να τονώσει το ηθικό εν όψει της συνέχειας, που είναι πλέον η διεκδίκηση του μεταλλίου. Αρχής γενομένης από τον αυριανό (Παρασκευή 6/8, 9.30) ημιτελικό κόντρα στην Ουγγαρία.

Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες ο αρχηγός αποστολής και Β' Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Αφρουδάκης, ο αρχηγός αποστολής της κολύμβησης Γιάννης Νάτσιος και η Ολυμπιονίκης Βούλα Κοζομπόλη.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ τόνισε στα πιο σημαντικά αποσπάσματα της ομιλίας του: «Είμαστε υπερήφανοι και για την αγωνιστική σας απόδοση, αλλά και για την εξωαγωνιστική σας, καθώς μαθαίνω από τους αρχηγούς αποστολής ότι η γενικότερη συμπεριφορά σας είναι άψογη εδώ στο Τόκιο. Συγχαρητήρια σε όλους. Στον αρχηγό αποστολής, στο τεχνικό τιμ, στον φυσικοθεραπευτή, όλους. Έχετε ικανότητες, ψυχικά χαρίσματα και συμπεριφορά υψηλού επιπέδου και τα αποτελέσματα είναι φανερά. Είναι ευκαιρία, πλέον, με καρδιά και ψυχή να γράψετε ιστορία. Όμως, ό,τι και να γίνει θα είσαστε στην καρδιά μας. Εδώ είμαστε όλοι ενωμένοι, σαν μια ομάδα, κάτω από την ομπρέλα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, γιατί πάνω απ' όλα είναι η Ελλάδα, την οποία εκπροσωπούμε».

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος τόνισε ανάμεσα στα άλλα: «Είσαστε σπουδαία ομάδα, αγαπημένοι, ενωμένοι κι αυτό αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα. Έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας. Ψυχή τε και σώματι θα είμαστε μαζί σας».

Δείτε αναλυτικά τα όσα έγιναν και ελέχθησαν στη συνάντηση στο παρακάτω video:

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής