ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Κρίστιαν Γκολομέεβ

«Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα»

  03.07.2012 14:58       1002

Πανευτυχής δηλώνει ο Κρίστιαν Γκολομέεβ μετά την χθεσινή ανακοίνωση της  FINA για τη συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Ο 19χρονος πρωταθλητής του Εθνικού Πειραιά μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τα συναισθήματα και την προετοιμασία του εν όψει των Αγώνων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Τα συναισθήματά μου μόλις το έμαθα από την ιστοσελίδα της FINA ήταν απερίγραπτα. Εκείνη τη στιγμή είχα τόσο πολύ ενέργεια που ήθελα να βγω έξω και να τρέξω. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στον κόσμο και είναι μεγάλη μου τιμή που θα πάρω μέρος κι εγώ σε αυτή», δήλωσε αρχικά ο Κρίστιαν Γκολομέεβ και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν είμαι καθόλου αγχωμένος γιατί έχω συμμετάσχει σε αρκετές μεγάλες διοργανώσεις στο παρελθόν και έχω συνηθίσει. Πιστεύω ότι δεν θα αγχωθώ ούτε εκείνη τη στιγμή και θα πραγματοποιήσω μια πολύ καλή κούρσα».

Όσον αφορά την προετοιμασία του σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν τους Αγώνες είπε: «Είχε προγραμματιστεί να πάω στη Γαλλία με σκοπό να πιάσω το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και μαζί με τον προπονητή μου ετοιμαζόμασταν γι’ αυτό. Το πρόγραμμα άλλαξε και τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία για το Λονδίνο».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι με την επίδοση 49.56 που πέτυχε πριν από είκοσι περίπου ημέρες στο μίτινγκ «Sette Colli» της Ρώμης, ο Κρίστιαν Γκολομέεβ κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα με το αγώνισμα των 100μ. ελεύθερο.

«Το μετάλλιο είναι δύσκολο καθώς τα 100μ. ελεύθερο είναι από τα πιο δύσκολα αγωνίσματα. Ωστόσο, θα βάλω τα δυνατά μου και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», τόνισε κλείνοντας ο νεαρός κολυμβητής.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος