ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2020» / ΚΑΒΑΛΑ

Τάσος Παπαδόπουλος: «Φαντασμαγορικοί αγώνες, παγκόσμιων προδιαγραφών»

  16.01.2020 17:49       3123

Με ενθουσιασμό και ανυπομονησία για μία φαντασμαγορική διοργάνωση, αναμένεται το προσεχές τριήμερο (17-19/1) το Διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ "Απόστολος Παύλος", το οποίο διοργανώνεται στην Καβάλα για 3η χρονιά, με συνοδιοργανωτές τον ΝΟ Καβάλας, τον ΟΘΑ Καβάλας και το Δήμο Καβάλας, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.

Η συμμετοχή από αθλητές είναι πολύ μεγάλη (420 κολυμβητές), ενώ εκτός από τα Ελληνικά σωματεία, θα λάβουν μέρος σωματεία από τη Ρωσία, τη Βουλγαρία, το Κόσοβο, την Τουρκία και η Εθνική ομάδα της Νιγηρίας.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, περιμένει πολύ καλές επιδόσεις, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει την εξαιρετική προετοιμασία των διοργανωτών, η οποία θα αναδείξει τις προσπάθειες των αθλητών: "Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε πολύ καλό κλίμα. Έχει γίνει μία άριστη προετοιμασία από τους διοργανωτές, οι οποίοι έχουν ως στόχο να προσφέρουν θέαμα στην Καβάλα και πιστεύω πως είναι μία πολύ ωραία πρωτοβουλία, που θα ανεβάσει το επίπεδο των αγώνων. Σε αυτές, λοιπόν, τις παγκόσμιες προδιαγραφές που θα δημιουργηθούν, αναμένουμε να δούμε πολύ καλές επιδόσεις από τους αθλητές μας, παρά την απουσία των κορυφαίων Ελλήνων κολυμβητών, λόγω των υποχρεώσεών τους".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.