ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τάσος Παπαδόπουλος: «Οι Χειμερινοί Αγώνες μας γέμισαν με αισιοδοξία για τη συνέχεια»

  24.02.2019 21:11       1412

Με απολυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες κολύμβησης σε όλες τις κατηγορίες στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή (24/2).

Συνολικά έλαβαν μέρος 682 κολυμβητές από 59 σωματεία, στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας σημαντικές επιδόσεις.

Η Ευτυχία Ιωαννίδη του ΓΣ.ΒΗ Νίκη πραγματοποίησε καλή επίδοση στις Παγκορασίδες Α’ στα 400μ μεικτή ατομική, με χρόνο 4:58.15. Ο Απόστολος Σίσκος του ΠΑΟΚ, έκανε καλό χρόνο στα 200μ ύπτιο Παμπαίδων Α’ με 2:12.06, ενώ στα 100μ ύπτιο Νεανίδων, η Βασική-Μαρία Κιρτσόγλου του Άρη, τερμάτησε πρώτη με χρόνο 30.17.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Παπαδόπουλος φάνηκε αισιόδοξος με τις επιδόσεις των κολυμβητών: «Οι Χειμερινοί Αγώνες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πραγματοποιήθηκαν αρκετές καλές επιδόσεις από τους αθλητές, που μας γεμίζουν με αισιοδοξία για τη συνέχεια. Παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε κάποια επίτευξη ορίου για το Ευρωπαϊκό ή κάποιο ρεκόρ, αρκετοί κολυμβητές βρίσκονται πολύ κοντά στο στόχο τους και πιστεύω πως θα υπάρξουν τέτοιες περιπτώσεις στο Όπεν της επόμενης βδομάδας».

Τα αποτελέσματα της Θεσσαλονίκης ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.