ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ 2018

Τάσος Παπαδόπουλος: "Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό"

  02.10.2018 15:44       1524

Σήμερα το πρωί αναχώρησε από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” η ελληνική κολυμβητική αποστολή με προορισμό το Μπουένος Άιρες για τους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα πραγματοποιηθούν στις 6-18 Οκτωβρίου. Η αποστολή με συνοδό τον ομοσπονδιακό προπονητή Τάσο Παπαδόπουλο αναμένεται να φτάσει το πρωί της Τετάρτης στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Στην κολυμβητική αποστολή μετέχουν οι αθλήτριες Νικολέττα Παυλοπούλου και Ελένη Κοντογεώργου και οι αθλητές Σάββας Θώμογλου και Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για το σπουδαίο θεσμό και τους Έλληνες αθλητές που θα λάβουν μέρος τονίζοντας ότι οι αγώνες είναι δύσκολοι, αλλά τα παιδιά είναι προετοιμασμένα κατάλληλα και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό . Επίσης έδωσε έμφαση στις ιδιαιτερότητες τις φετινής διοργάνωσης: “Κατά τη γνώμη μου διοργάνωση έχει ιδιαιτερότητες, καθώς οι αθλητές του νότιου ημισφαιρίου είναι σε καλύτερη κατάσταση τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο από τους Ευρωπαίους που βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους. Εμείς, ωστόσο θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη χώρα μας”.

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ