ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ταξίδι στην Τιφλίδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Εθνική Εφήβων - Η αποστολή

  09.08.2019 00:11       1008

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ξημερώματα Σαββάτου 10/8 (00.30 Aegean), η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Εφήβων ταξιδεύει για την πρωτεύουσα της Γεωργίας Τιφλίδα, προκειμένου να μετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται εκεί 11-18 Αυγούστου.

Οι 13 πολίστες που έχει επιλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κραβαρίτης και θα βρεθούν στην Τιφλίδα είναι οι: Μανώλης Ανδρεάδης, Γιάννης Κεχαλάρης, Άδωνις Βλάσσης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Κώστας Μόκκας, Δημόκριτος Ζουρίδης, Δημήτρης Σγουρίδης, Νίκος Γκίλλας, Φίλιππος Κουγιούνης, Μιχάλης Τσαταλιός, Γιώργος Κατσαγούνος, Κώστας Μαθιόπουλος, Σταμάτης Κουτρουλάκης.

Την ομάδα θα συνοδεύουν, εκτός από τον Δημήτρη Κραβαρίτη, ο συνεργάτης του Νίκος Βενετόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο έφορος και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Δημήτρης Γρυπάρης, ως αρχηγός της αποστολής. Μαζί τους και ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Πολυχρονόπουλος, αλλά και ο γιατρός Κυριάκος Νανούσης ως Medical Delegate της LEN στους αγώνες.

Η Ελλάδα μετέχει στον Β’ Όμιλο του Ευρωπαϊκού με αντιπάλους το Μαυροβούνιο, τη διοργανώτρια Γεωργία και τη Ρουμανία.

Οι άλλοι τρεις Όμιλοι: Α΄Όμιλος: Ρωσία, Ιταλία, Τουρκία, Μάλτα. Γ' Όμιλος: Ουγγαρία, Σερβία, Σλοβακία, Ολλανδία. Δ' Όμιλος: Ισπανία, Κροατία, Γερμανία, Γαλλία.

Το πρόγραμμα της Εθνικής μας στον Β΄Όμιλο (ώρες Ελλάδας):

Κυριακή 11 Αυγούστου: 16.30 ΕΛΛΑΔΑ - Μαυροβούνιο.

Δευτέρα 12 Αυγούστου: 9.00 Ρουμανία - ΕΛΛΑΔΑ.

Τρίτη 13 Αυγούστου: 18.00 Γεωργία - ΕΛΛΑΔΑ.

Οι 1οι κάθε Ομίλου περνούν απευθείας στα προημιτελικά. Οι 2οι και οι 3οι δίνουν αγώνες χιαστί για πρόκριση στην οκτάδα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής