Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι τελικοί και της τρίτης και τελευταίας ημέρας του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης «Acropolis Swim Open» που ολοκληρώνεται απόψε (4/5) στο κλειστό κολυμβητήριο στο ΟΑΚΑ.
Μας προϊδέασαν οι πρωταθλητές/τριες με τις επιδόσεις τους στα προκριματικά:
- Στα 50μ ελεύθερο η Νόρα Δράκου (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.) σημείωσε την καλύτερη επίδοση με 25.65 ενώ η Άννα Ντουντουνάκη (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.) ακολούθησε με 69. Ο Στέργιος-Μάριος Μπίλας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) προκρίθηκε με 22.46.
- Στα 200μ πεταλούδα η Τανίγκ από την Τουρκία έκανε 2:14.53 και η Γεωργία Δαμασιώτη (Α.Ο.ΩΚΕΑΝΟΣ) 2:16.78. Στους άνδρες από τις ελληνικές συμμετοχές ξεχώρισε ο Απόστολος Σίσκος (ΑΑ ΑΣΤΕΡΙΑ) με επίδοση 2:03.21.
- Στα 200 μέτρα πρόσθιο, καλύτερες οι επιδόσεις από την Ελένη Κοντογεώργου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) με 2:34.53 και τον Τούρκο Γιογκουρτσούογλου με 2:14.72.
- Στα 400μ ελεύθερο, την καλύτερη επίδοση σημείωσε η Άρτεμις Βασιλάκη (Α.Ο.ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) 4:17.30. Τέσσερις Τούρκοι και ισάριθμοι Έλληνες θα είναι στον τελικό των ανδρών, με τον Τεμίζ να προκρίνεται με 3:57.65 ενώ ακολούθησε ο Δημήτρης Νέγρης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) με 3:57.97.
- Στα 100μ ύπτιο πέρασε ως πρώτη η Ιγνάτοβα από το Καζακστάν με 1:02.13. Ακολούθησε η Δέσποινα Πυρίλη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) με 1:03.79. Ο Απόστολος Χρήστου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) σημείωσε επίδοση 55.57.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα, ΕΔΩ.
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος