ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τεράστια νίκη - έκπληξη του ΝΟ Χανίων, 8-7 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο φινάλε

  23.03.2019 17:46       566

Ο ΝΟ Χανίων πέτυχε τη μεγάλη νίκη - έκληξη της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που του δίνει σημαντική ανάσα στην προσπάθεια αποφυγής των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα νίκησε με 8-7 τον 3ο της βαθμολογίας και πολύ φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα Απόλλωνα Σμύρνης, κόβοντάς του την ξέφρενη πορεία, στο κολυμβητήριο των Χανίων, έφτασε τους 21 βαθμούς και (αν πάρει τους βαθμούς στον εκκρεμή αγώνα με τον ΟΦΘ), θα δώσει μεγάλη μάχη στις δυο τελευταίες αγωνιστικές (με βασικό συνδιεκδικητή το Παλαιό Φάληρο) για την κατάληψη τουλάχιστον της προνομιούχου 8ης θέσης και να μην μπλέξει στην περιπέτεια των πλέι άουτ.

Οι Χανιώτες μπήκαν αποφασισμένοι, πήραν προβάδισμα ένα και δύο γκολ στη διάρκεια του αγώνα (6-4 στο ημίχρονο), εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή με αντικατάσταση, από νωρίς, του "βαρέως πυροβολικού"  του Απόλλωνα Νίκολα Μοσκόφ, αλλά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν και ισοφάρισαν σε 6-6 και 7-7. Ο Ματέι Νάστραν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όμως, 1.39 πριν από το φινάλε, έδωσε την πολύτιμη νίκη στον ΝΟ Χανίων.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-7

Οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 1-2, 1-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Πετρόχειλος, Νάστραν 3, Χατζηκυριακάκης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκςη 2, Κατσουλάκης 1, Αγιωργούσης 1, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Λειψάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 2, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 2, Γραμματικός 1, Αλαμάνος, Κουμής.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής