ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / VODAFONE CUP, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Tεράστια νίκη για την Εθνική Ανδρών, 10-9 την Ουγγαρία

  14.07.2013 14:25       874

ΦΩΤΟ Αρχείου

Τεράστια νίκη πέτυχε πριν από λίγο η Εθνική μας ομάδα Ανδρών, επικρατώντας με 10-9 της Ουγγαρίας για το τουρνουά VODAFONE CUP της Βουδαπέστης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο πρώτο οκτάλεπτο προηγήθηκε με 2-0, με τους Ούγγρους να απαντάνε με 4-0 επιμέρους σκορ στην δεύτερη περίοδο.

Οι παίκτες του Σάκη Κεχαγιά ισορρόπησαν το παιχνίδι στο τρίτο οκτάλεπτο, ενώ στην τελευταία περίοδο κατάφεραν να ανατρέψουν το παιχνίδι. Αφρουδάκης και Βλαχόπουλος έφεραν το παιχνίδι στο 8-8, με τους Ούγγρους να απαντάνε με τον Μάνταρας κι εν συνεχεία ο Δελακάς έφερε εκ νέου το παιχνίδι στην ισοπαλία. Το "χρυσό" γκολ πέτυχε ο Μανώλης Μυλωνάκης, 1:13 πριν τη λήξη του παιχνιδιού στον παίκτη παραπάνω.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 9-10

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-2, 4-0, 4-4, 1-4

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: (Τίμορ Μπένεντεκ): Μάνταρας 1, Μπάτορι 1, Βάμος 3, Χοσνιάνσκι 2, Χάραϊ 1

ΕΛΛΑΔΑ: (Σάκης Κεχαγιάς): Μυλωνάκης 1, Φουντούλης 1, Αφρουδάκης 1, Δελακάς 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Βλαχόπουλος 3

Μετά και το παιχνίδι με την Ουγγαρία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τερμάτισε στη δεύτερη θέση του τουρνουά, πίσω από το Μαυροβούνιο.


Σάκης Κεχαγιάς: «Ομαδικότητα και ένστικτο έφεραν τη νίκη»

Μετά τον αγώνα με την Ουγγαρία, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Σάκης Κεχαγιάς, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο η Εθνική μας πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στη διοργανώτρια χώρα του τουρνουά. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλοι μας σε αυτή την ομάδα ψάχνουμε κάτι να κάνουμε που φαίνεται δύσκολο ή ακατόρθωτο, διότι η φιλοσοφία μας είναι να προσπαθούμε να εξωθούμε την ομάδα σε διαφορετικές και πιο δύσκολες καταστάσης.

Όσον αφορά τον αγώνα, το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για εμάς, όμως στη δεύτερη περίοδο χάθηκε ο έλεγχος του ρυθμού από τον μη έλεγχο της συγκέντρωσης και των συναισθημάτων μας.

Στα δύο τελευταία οκτάλεπτα, η ομαδικότητα και το ένστικτο των παικτών μας καθόρισαν και το αποτέλεσμα».


Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος