ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Τεράστια νίκη με ανατροπή στο φινάλε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 10-9 το Ανόβερο (pics)

  18.02.2023 20:29       800

Μία μεγάλη νίκη, ειδικά έτσι όπως κύλησε η αναμέτρηση, πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που επικράτησε 10-9 κόντρα στο Ανόβερο, στην 8η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Champions League, στην τυπική της έδρα στη Βάρη (στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων) και παρέμεινε στην τέταρτη θέση του Α' Ομίλου και σε τροχιά πρόκρισης στο Final-8.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν ακόμα και με δύο γκολ στα μισά της τρίτης περιόδου, όμως ο ΝΟΒ βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη. Μεγάλο ματς από τους Ανδρεάδη και Νικολαΐδη, ενώ το κρίσιμο τέρμα πέτυχε ο Παπασηφάκης 3.57 πριν από το τέλος.

Η γερμανική ομάδα, με πρωταγωνιστές τους Μπένιτς και Μπάσιτς κατάφερε να προηγηθεί 6-4. Η Βουλιαγμένη μείωσε δύο φορές στο γκολ, όμως ο Μπένιτς στον παίκτη παραπάνω διαμόρφωσε το 6-8 με το οποίο ολοκληρώθηκε το δεύτερο οκτάλεπτο. Με την έναρξη της τρίτης περιόδου ο Καπότσης μείωσε στο γκολ, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Λόζινα έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο Ανόβερο. Η άμυνα του ΝΟΒ βελτιώθηκε, με τον Ανδρεάδη να περνά κάτω από τα δοκάρια στη θέση του Τζωρτζάτου. Και με γκολ των Χαλυβόπουλου και Νικολαΐδη ο ΝΟΒ έφερε το ματς στα ίσα (9-9) με τη λήξη της περιόδου.

Το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα σε άμυνα και επίθεση με τον Παπασηφάκη να σκοράρει 3.57 πριν το τέλος το νικητήριο τέρμα.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΝΟΒΕΡΟ 10-9

Οκτάλεπτα: 4-3, 2-5, 3-1, 1-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 3, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΑΝΟΒΕΡΟ (Κάρστεν Σιχάφερ): Γκετς, Κόρουσιτς, Σίπερ, Φρόρεϊχ, Σούτζε 1, Ράντοβιτς 1, Λόζινα 1, Μάτσαν, Χέλσχοφ, Γκάνσεν, Μπένιτς 4, Μπάσιτς 2, Μπένκε.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής