ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β' ΦΑΣΗ

Τεράστια νίκη με Φλέγκα και Τσαταλιό η ΑΕΚ, 6-5 τον ΓΣ Περιστερίου (pics)

  19.02.2022 21:44       1158

Με τον αειθαλή Κωνσταντίνο Φλέγκα "κέρβερο" κάτω από τα δοκάρια της, με πλουραλισμό, αλλά και τον Μιχάλη Τσαταλιό ηγέτη στην επίθεση (περισσσότερο δημιουργικά, αλλά και στο σκοράρισμα), η ΑΕΚ πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί του ΓΣ Περιστερίου, με 6-5 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Group 2 της Β' φάσης του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών, στην τυπική της έδρα, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Έτσι η Ένωση έφτασε στους 30 βαθμούς και παραμένει 2η στη βαθμολογία, αλλά πλησίασε στους τρεις τον πρωτοπόρο ΓΣΠ, σε ένα γκρουπ που θα γίνει μεγάλη μάχη για την τελική κατάταξη.

Η ομάδα του Μάζη, με βασικό όπλο την άμυνα και τον Φλέγκα και με επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία, προηγήθηκε με 5-3 και 6-4, για να μειώσει στο φινάλε ο ΓΣΠ στο τελικό 6-5.

ΑΕΚ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-5

Οκτάλεπτα: 1-0, 1-1, 1-2, 3-2.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριγέστορατς 1, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός 2, Παπάκος, Στελλάτος 1, Ηλιόπουλος 1, Μαυρωτάς Αρ., Κατσινούλας, Μανιουδάκης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 1, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σταματίου, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 2, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής