ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τεράστια νίκη ο ΝΟ Αργοστολίου, 9-7 τον ΝΟ Χίου

  09.02.2013 18:22       915

ΦΩΤΟ: Ο Ευάγγελος Δουδέσης ήταν και πάλι πρωταγωνιστής του ΝΟ Αργοστολίου

Μια πολύ μεγάλη νίκη, από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του, πέτυχε απόψε ο ΝΟ Αργοστολίου στην έδρα του για την 11η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Οι Κεφαλλονίτες επιβλήθηκαν με 9-7 του ΝΟ Χίου που ήταν το φαβορί και είχε πολύ καλή πορεία φέτος.

Ο ΝΟΑ πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού - που ήταν ντέρμπι - από το τρίτο οκτάλεπτο και έφτασε δίκαια στη νίκη. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: Στο 2.25 πριν τη λήξη του 4ου οκτάλεπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Τραυλός του Αργοστολίου -από τον πάγκο - διότι χτύπησε με γροθιές τον πάγκο της ομάδας του. Στο 0.03 πριν τη λήξη του 4ου οκτάλεπτου, εξάλλου, αποβλήθηκε με αντιακατάσταση και κόκκινη κάρτα ο Μιράλης της Χίου διότι απευθυνόμενος προς τους διαιτητές είπε: "Τάχετε κάνει μπουρ...ο στο άθλημα. Πώς γίνεται αυτό;".

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - ΝΟ ΧΙΟΥ 9-7

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ:1-0, 3-4, 3-2, 2-1

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Στελάτος 1, Μητρόπουλος, Τρίκας, Σαλάχας 1, Μαγουλάς, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης 1, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 3, Ντότσικας, Λιγνός.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιράλης 2, Μιμίδης 1, Κατσουλάκης, Κόχειλας Γ. 2, Θεοδωρόπουλος 2, Κανδιόγλου, Βιτέλας, Ντούλος, Φουντούλης Γιώρ., Μπεριστιάνος, Γαβαλάς, Χατζηκυριακάκης.

Διαιτητές: Βασιλείου, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός. Παρατηρητής: Μανώλης Πατλάκας.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής