ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ

Μεγάλη συμμετοχή από κολυμβητές στις πρώτες Ημερίδες της χρονιάς

  13.01.2019 22:15       1850

Οι πρώτες Ημερίδες για το 2019 πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (12-13/1) σε Νέα Σμύρνη, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή των αθλητών να είναι πολύ μεγάλη.

Στον Πειραιά και τον Α' Όμιλο Αττικής, συμμετείχαν 540 κολυμβητές/τριες, από 22 σωματεία, στη Νέα Σμύρνη, για τον Β' Όμιλο Αττικής, συμμετείχαν 540 κολυμβητές / τριες από 23 σωματεία, ενώ, στο Ποσειδώνιο, συμμετείχαν 571 κολυμβητές / τριες από 38 σωματεία. 

Αν και δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη επίδοση από κάποιο αθλητή, το επίπεδο ήταν υψηλό και αναμένονται καλύτερες επιδόσεις στη συνέχεια.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τάσος Παπαδόπουλος, δήλωσε πως περιμένει ακόμα καλύτερες επιδόσεις από τους κολυμβητές στις επόμενες Ημερίδες: «Στις πρώτες Ημερίδες της χρονιάς είχαμε πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών, κάτι που είναι πολύ θετικό. Οι αθλητές φάνηκε ότι ήταν κουρασμένοι από τους Χριστουγεννιάτικους αγώνες και δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν τις επιδόσεις που ήθελαν, όμως περιμένουμε ότι στη συνέχεια θα δούμε πολύ καλύτερους χρόνους, καθώς βρίσκονται σε προετοιμασία για τους Χειμερινούς Αγώνες».

Τα αποτελέσματα της Θεσσαλονίκης ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα του Πειραιά ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα της Ν. Σμύρνης ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ