ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Τεράστιο «διπλό» στη Γερμανία ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 14-11 το Ανόβερο

  07.02.2023 21:24       682

Μια σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, που τη χρειαζόταν στη μάχη για να μπει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας του Α' Ομίλου του Champions League, πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Ο ΝΟΒ επικράτησε 14-11 του Ανόβερου στη Γερμανία και ανέβηκε στην 4η θέση.

Η ομάδα του Βουγιατσίνοβιτς, μετά το πρώτο οκτάλεπτο, απέκτησε τα ηνία του αγώνα, ξέφυγε μέχρι και πέντε γκολ, καθώς επέβαλε απόλυτα τον ρυθμό της και στο τέλος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη. Κορυφαίοι σκόρερ της οι Τρούλος (4 γκολ) και Καλογερόπουλος (3).

Την επόμενη εβδομάδα ο ΝΟΒ φιλοξενεί το Ανόβερο και θέλει να κάνει το 2/2 επί της γερμανικής ομάδας για να εκμεταλλευτεί πιθανή ήττα της Ραντνίτσκι από τον Ολυμπιακό και να εδραιωθεί στην προνομιούχο 4η θέση που δίνει στο τέλος πρόκριση στο Final-8.

ΑΝΟΒΕΡΟ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-14

Οκτάλεπτα: 4-3, 2-6, 4-5, 1-0.

ΑΝΟΒΕΡΟ (Κάρστεν Σιχάφερ): Γκετς, Κόρουσιτς, Σίπερ 1, Φρόρεϊχ, Σχέτζε 3, Ράντοβιτς, Λόζινα 1, Γκρόσε, Ρότερμπουντ 1, Γκάνσεν, Μπένιτς 3, Μπάσιτς 2, Μποκ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγατσίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 2, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 4, Νικολαΐδης 1 , Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής