ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τεράστιο διπλό στην Κέρκυρα το Π. Φάληρο (6-7)

  16.11.2013 13:08       1005

Σημαντική εκτός έδρας νίκη, που του έδωσε και τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, πήρε το Παλαιό Φάληρο στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση το μεσημέρι. Επιβλήθηκε με 7-6 του ΝΑΟ Κέρκυρας στο κολυμβητήριο του νησιού των Φαιάκων.

Ήταν ένα ματς συναρπαστικό σε εξέλιξη, με πολύ καλές άμυνες και πρωταγωνιστές τους δυο τερματοφύλακες, Τζόκοβιτς της Κέρκυρας και Καραμπέτσο του Φαλήρου, με τον τελευταίο να κάνει τη διαφορά στις λεπτομέρειες. Ο Βαχαρέλης είχε ισοφαρίσει για τον ΝΑΟΚ σε 6-6 στο 3.41 πριν τη λήξη, ενώ ο Φωκάς πέτυχε το νικητήριο γκολ του Παλαιού Φαλήρου 40 δευτερόλεπτα πριν την κόρνα.

Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών (μπήκαν μόνο 20 άτομα πλην των συντελεστών του αγώνα, όπως ορίζει ο νόμος), διότι αυτή την προϋπόθεση έθεσε η Περιφέρεια προκειμένου να δώσει την άδεια τέλεσης αγώνα, καθώς το κολυμβητήριο διαθέτει προσωρινή άδεια λειτουργίας μέχρι τις 31/12/2013.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Π. ΦΑΛΗΡΟ 6-7

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 1-0, 2-2, 2-3

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Τζόκοβιτς, Σαρησάββας 1, Παυλίδης Β., Παπαθεοδώρου, Παυλίδης Κ. 2, Τοράκης 2, Νάτσης, Πολυμέρης, Κασίφης, Ζαρκαντζάς, Αρώνης, Βαχαρέλης 1,  Τριβιζάς, Μελιδονιώτης, Μιχάλας.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φουστούκος, Αμπατζόγλου, Ξενάκης 3, Σιώνης 2, Σπηλιωτόπουλος, Παναγούλης, Βερύκοκος, Κουκουμάκης, Φωκάς 1, Φυτάλης, Τσαγκάρης 1, Πανταζής, Λουϊζίδης, Σαλτερής.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κατσαρός.

Αλυτάρχης: Κώστας Λιαπίκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής