ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τεράστιο "διπλό" του Εθνικού στη Θεσσαλονίκη, 13-11 τον ΠΑΟΚ

  10.10.2020 17:58       666

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Εθνικός Πειραιά, που επιβλήθηκε με 13-11 επί του ΠΑΟΚ μέσα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού έκανε ιδανικό ξεκίνημα και έδειξε πως και φέτος θα διεκδικήσει μία από τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ.

Οι κυανόλευκοι του Πειραιά είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το δεύτερο οκτάλεπτο, που πήραν τη διαφορά των δύο γκολ και μέχρι το φινάλε, ενώ από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αποφύγει την ήττα, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση σε κανένα σημείο της τελευταίας περιόδου.

ΠΑΟΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 11-13

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 4-4, 3-3.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 2, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος 4, Προσινικλής Π. 3, Ράντονιτς, Κουτσιαντάς, Μανθογιάννης, Λαλιάς, Νικολαΐδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς Θ., Λατίνοβιτς 2, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς 2, Βαλλιανάτος 1, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Πρωτοψάλτης 1, Χονδρουκούκης 3, Πανταζόπουλος, Κόχειλας 2, Ρομπόπουλος 1, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Καραμπάτης, Ζωγράφος.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Γιάννης Ελευθεριάδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής