ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τεράστιο "διπλό" του Παλαιού Φαλήρου στη Γλυφάδα, 8-7 τον ΑΝΟΓ

  27.01.2018 18:31       801

Με γκολ του Κώστα Κάκαρη στο 2.57 πριν από τη λήξη του ματς, το Παλαιό Φάληρο πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, επί του ΑΝΟΓ με 8-7, για την 13η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, παίρνοντας και τη ρεβάνς για την ήττα του στον πρώτο γύρο στην έδρα του.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη με τις δύο ομάδες να μοιράζονται εντυπώσεις. Σε πολύ καλή ημέρα βρέθηκε για το Παλαιό Φάληρο ο Νίκος Γαρδίκας, ενώ και οι έμπειροι Τσαλκάνης (στο τέρμα), Θεοδωρόπουλος και Γιάννης Γαβαλάς συνέβαλαν τα μέγιστα στην επικράτηση της ομάδας τους, χωρίς να υστερήσει κανείς. Από τη μεριά του ΑΝΟ Γλυφάδας εκπληκτική ήταν η απόδοση του Σκουμπάκη που πέτυχε 4 γκολ και κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 7-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-2, 3-1, 1-3.

 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου 1, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 4, Σαλτέρης, Λεμπέσης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Κάκαρης 1, Αθανασίου, Τσαχειλίδης 1, Φυτάλης, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι. 2, Κατσαγούνος, Λιαπάκης, Παζαΐτης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής