ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Τεράστιο "διπλό" του Παναθηναϊκού στον Πειραιά, 7-5 τον Εθνικό

  23.11.2022 21:43       575

Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη, για την 9η αγωνιστική του Α’ Ομίλου, πήρε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 7-5 επί του Εθνικού (στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά), φτάνοντας τους 19 βαθμούς σε εννέα παιχνίδια.

Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν στο παιχνίδι πολύ δυνατά, με τις άμυνες να είναι απροσπέλαστες σε πολλές περιπτώσεις και τους τερματοφύλακες Γρηγοριάδη και Ριστίτσεβιτς να είναι σε πολύ καλή μέρα, αμφότεροι. Έτσι το σκορ έμεινε χαμηλά. Οι πράσινοι ξέφυγαν στο δεύτερο οκτάλεπτο με 6-2, ωστόσο οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού έφεραν τον αγώνα σε απόσταση αναπνοής (6-5), όμως ένα γκολ του κορυφαίου της αναμέτρησης Δήμου Δερμιτζάκη έκανε το 7-5, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 5-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 1-0, 0-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Μπέτο, Θεοδόσης, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 3, Σιαμάς Π, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Σιαμάς Χ, Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής