ΤΕΧΝΙΚΗ

Τεστ αξιολόγησης και σεμινάριο στην Πάτρα ο Παπαναστασίου («γάτος»)

  26.12.2015 16:25       5569

Στην Πάτρα θα βρεθεί από την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και για τέσσερις ημέρες ο ομοσπονδιακός τεχνικός υποδομών της υδατοσφαίρισης κοριτσιών Τάσος Παπαναστασίου («γάτος») στο πλαίσιο και του τουρνουά που διοργανώνει στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» από 28 έως 30 του μήνα η ΝΕ Πατρών.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν 6 συνολικά ομάδες, η οικοδέσποινα ΝΕΠ και οι ΑΝΟ Γλυφάδας, Νηρέας Χαλανδρίου, ΓΣ Περιστερίου, Τρίτων Αμαρουσίου και ΝΟ Χίου.

Ο Τάσος Παπαναστασίου θα παρακολουθήσει το συγκεκριμένο τουρνουά και λίγες ώρες πριν από την έναρξή του θα διδάξει σε σεμινάριο προπονητικής.

Ο προπονητής των υποδομών, εξάλλου, θα προβεί και σε κλήσεις κοριτσιών (γεν. 2000 και μετέπειτα) από σωματεία που παίρνουν μέρος στο τουρνουά για τεστ αξιολόγησης με στόχο τη συμμετοχή τους στην αντίστοιχη Εθνική ομάδα.

Θα διεξαχθεί, εξλλου, συζήτηση με τους προπονητές της Πάτρας με θέμα την ανάπτυξη του αθλήματος στις υποδομές. Τέλος, θα γίνει παρουσίαση ατομικών ασκήσεων τεχνικής σε άμυνα και επίθεση, καθώς επίσης και παρουσίαση μεθοδολογίας προγράμματος ενδυνάμωσης για αθλήτριες μικρών ηλικιών (7-16 ετών).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

ΦΩΤΟ: Το λογότυπο του τουρνουά