ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΣΟΛΩΜΟΥ / ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ

Τεστ για την πρόκριση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο

  11.03.2012 13:11       1357

Ευχαριστημένες από την εμφάνιση τους και συνειδητοποιημένες για το στόχο της πρόκρισης τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, εμφανίστηκαν η Δέσποινα Σολωμού και η Ευαγγελία Πλατανιώτη (Φωτο) μετά τη νίκη τους στον τελικό του Ντουέτου, κατά την 3η ημέρα του Εθνικού πρωταθλήματος συγχρονισμένης κολύμβησης στο Κερατσίνι.

«Ο αγώνας ήταν τεστ εν όψει της πρόκρισης που υπάρχει στο Λονδίνο σε ένα μήνα (σ.σ 18-22 Απριλίου) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τη χορογραφία, με αφορμή και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ακολουθεί τον Μάιο στο Αϊντχόφεν (σ.σ 23-27/5), αλλά και να βοηθήσουμε το σύλλογο μας (ΑΝΟ Αργυρούπολης) γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως χωρίς αυτόν δεν θα ήμασταν και στην Εθνική ομάδα.

Δεχτήκαμε τις παρατηρήσεις της ομοσπονδιακής μας προπονήτριας Ναταλί Τσερνέσκα και μαζί της θα κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές και προσαρμογές στο πρόγραμμα μας, ώστε να βελτιωθούμε εν όψει των προσεχών μας αγωνιστικών υποχρεώσεων», δήλωσε η Δέσποινα Σολωμού νικήτρια προηγουμένως και στον τελικό του Σόλο.

«Συμφωνώ με την Δέσποινα ότι ο αγώνας αυτός ήταν ένα τεστ για εμάς εν όψει των προκριματικών του Λονδίνου, αλλά και για να βοηθήσουμε το σύλλογο μας στο πρωτάθλημα. Πήραμε θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια από την προπονήτρια μας στην Εθνική ομάδα που ήταν – όπως κι εμείς – περισσότερο ευχαριστημένη για το τεχνικό μας μέρος. Την ευχαριστούμε όπως ευχαριστούμε και τις προπονήτριες μας στον ΑΝΟ Αργυρούπολης, την Έλενα Προσόλοβα και την Όλγα Γερασίμοβα», τόνισε από την πλευρά της η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ