ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τεστ προετοιμασίας σε Γαλλία- Κροατία

  02.07.2015 15:52       1246

ΦΩΤΟ: Ο Γιάννης Καρπουζλής

Τις δυνάμεις τους ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος του Καζάν θα δοκιμάσουν επτά κολυμβητές μας, σε Κροατία και Γαλλία, σε δύο σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις.

Οι Απόστολος Χρήστου, Χρήστος Κατραντζής, Γιάννης Καρπουζλής και Κρίστιαν Γκολομέεβ θα βρθούν στο Βισύ της Γαλλίας για το γαλλικό πρωτάθλημα ΟΠΕΝ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνοδός τους στη διοργάνωση, Νίκος Γέμελος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ σημείωσε: «Είναι μια διοργάνωση με υψηλό επίπεδο, στην οποία θα πάρουν μέρος κορυφαίοι κολυμβητές. Εμείς πάμε  για στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ακόμα δεν είμαστε στο 100% της κατάστασης και ετοιμότητας μας, αλλά πιστεύω πως θα βγει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα και οι ίδιοι οι αθλητές θα δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει της υπολειπόμενης προετοιμασίας μας για το Παγκόσμιο».

Ανδρέας Βαζαίος, Παναγιώτης Σαμιλίδης και Οδυσσέας Μελαδίνης θα βρεθούν στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας για να συμμετάσχουν στο 30ο «Golden Bear», ένα σημαντικό διεθνές τουρνουά.Τους  τρεις κολυμβητές μας, που προετοιμάζονται επίσης για το Καζάν και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα συνοδεύσει ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος. Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη διοργάνωση: «Είμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και των προπονήσεων μας ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Πηγαίνουμε με τα παιδιά στην Κροατία και το Ζάγκρεμπ για να διαπιστώσουμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, ενόψει της τελικής ευθείας για το Παγκόσμιο, στην οποία θα μπούμε μετά την επιστροφή μας στην Ελλάδα.  Τα παιδιά θέλουν να κάνουν καλούς χρόνους και να δουν, αγωνιζόμενοι σε διεθνές επίπεδο κάποια σημεία που θέλουν να διορθώσουν στην προετοιμασία τους. Το επίπεδο των αθλητών και των συμμετοχών δεν είναι όσο υψηλό θα θέλαμε, παρόλα αυτά είναι μια ευκαιρία για εμάς, να αγωνιστούμε σε μια διεθνή διοργάνωση και να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας».

Γραφείο Τυπου ΚΟΕ: ΝβΧ