ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / Πέτρος Φυρίγος

«Τέτοια μίτινγκ μας δίνουν κίνητρα»

  03.02.2015 13:01       860

Έξι καταδύτες μας αναχώρησαν σήμερα για το Αϊντχόφεν στο πλαίσιο του «Κυπέλλου Καταδύσεων» που διεξάγεται στην ολλανδική πόλη από τις 5 έως τις 8 Φεβρουαρίου.

Στην αποστολή μετέχουν οι Κώστας Κουτσιούμπης (1 και 3μ Α' Κατηγορίας), Ανδρόγεως Σαμψάκης - Μπακόπουλος (1 και 3μ Β' Κατηγορίας) του ΑΝΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, Δημήτρης Μόλβαλης (1 και 3μ Α' Κατηγορίας), Νίκος Μόλβαλης (1 και 3μ Β' Κατηγορίας), Θανάσης Τσιρίκος (1 και 3μ, Σταθερά Γ' Κατηγορίας) του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, Μίνως Γιαννόπουλος (3μ και Σταθερά Γ' Κατηγορίας) της ΑΡΓΩ.

Μαζί με τη διεθνή κριτή, Θέμιδα Γεωργιάδη, την αποστολή συνοδεύει και ο ομοσπονδιακός τεχνικός στο άθλημα, Πέτρος Φυρίγος. Μιλώντας για τη διοργάνωση, στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, σημείωσε: «Είναι μια διοργάνωση πολύ σημαντική για εμάς, στο πλαίσιο του πολύ καλού προγραμματισμού που έχει γίνει τη φετινή χρονιά. Υπάρχουν διοργανώσεις και κοιτάμε να τις εκμεταλλευτούμε κατάλληλα, ώστε να δοθούν κίνητρα στα παιδιά, να συλλέξουν εμπειρίες, να δουν καινούρια πράγματα και να αποδείξουν στον εαυτό τους, ότι έχουν στόχους. Οι αγώνες αυτοί, οι οποίοι έχουν εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή είναι ένα βήμα προς τον πρώτο στόχο μας, τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, για τους οποίους θα προετοιμαστούμε και στο μίτινγκ στην Αμβέρσα όπου θα πάρουμε μέρους, αλλά και μέσα από προγραμματισμένα εγχώρια γεγονότα, όπως το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Άνοιξης. Σε αυτούς τους αγώνες στοχεύουμε σε τελικούς, καθώς έχουμε συμμετοχές και στις 3 κατηγορίες (Α΄, Β΄ και Γ') και από κει και πέρα σε όσο το δυνατόν καλύτερες θέσεις».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ