ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Διαθεσόπουλος

«Θα αποδειχθεί η σκευωρία και σκοπιμότητα»

  27.11.2013 13:55       1456

Καθώς αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας απροκάλυπτης επιχείρησης επέμβασης στα εσωτερικά της πλέον πετυχημένης – με βάση τις διακρίσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις - Αθλητικής Ομοσπονδίας της χώρας.

Ενοχλεί φαίνεται η διαπίστωση αυτή …

Σημερινά (27/11/13) μάλιστα δημοσιεύματα, στις εφημερίδες «ΦΩΣ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «SPORTDAY», αποδεικνύουν ότι κάθε άλλο, παρά οι εμφανιζόμενες «οφειλές» προς τους πρώην διεθνείς πολίστες, είναι το ζητούμενο, αλλά …

Αντίθετα, στόχος είναι προσωπικά ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, τον οποίο φαίνεται πως δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν στον στίβο της Δημοκρατίας, οπότε επιλέγουν τους διαδρόμους και τις υπόγειες διαδρομές … Εις μάτην βέβαια …

Σ’ ότι αφορά φυσικά, την «μήνυση και αγωγή» που κατατέθηκε εναντίον του, όταν έλθει η στιγμή, θα υπάρξει – όπως πάντα – τεκμηριωμένα και με αδιάσειστα στοιχεία, η απάντηση που πρέπει σε εκείνους που επινόησαν και κατέφυγαν, σ’ αυτή την διαδικασία.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, δήλωσε σχετικά σήμερα: «Επιφυλάσσομαι για το νόμιμο δικαίωμα μου, είτε σε Ποινικά, είτε σε Πολιτικά Δικαστήρια. Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται να χαρισθώ σε κανέναν, όπως κακώς ίσως έπραξα στο παρελθόν. Ως δικηγόρος, γνωρίζω πολύ καλά πως θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την ΚΟΕ, αποδεικνύοντας τη σκευωρία και σκοπιμότητα των σχετικών πράξεων».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ