ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / Σπύρος Γιαννιώτης

«Θα διεκδικήσω ό,τι καλύτερο»

  27.01.2014 09:59       987

Στη φώτο ο Σπύρος Γιαννιώτης

Για την Αργεντινή και τη μακρινή Παταγωνία αναχωρούν σήμερα οι πρωταθλητές μας στην ανοιχτή θάλασσα, Σπύρος Γιαννιώτης και Κέλλυ Αραούζου, προκειμένου να μετάσχουν στο Μαραθώνιο Κολύμβησης 10χλμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FINA για το 2004.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου και θα γίνει στον ποταμό Ρίο Νέγκρο, με χρηματικό έπαθλο 20.000 δολαρίων να περιμένει τους νικητές που θα τερματίσουν από την 1η ως και την 8η θέση σε άνδρες και γυναίκες.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης,  μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την πρώτη «μάχη» της χρονιάς, μέχρι και το στόχο του για φέτος που είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. «Είναι μια σειρά αγώνων στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Δοκιμάζουμε τους εαυτούς μας και την επαφή με τον αγώνα. Εγώ βρίσκομαι στην αρχή της προετοιμασίας μου και θα πάω χωρίς άγχος να διεκδικήσω ό,τι καλύτερο. Σαφώς, ο μεγάλος στόχος για φέτος είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το καλοκαίρι. Ρεαλιστικά μιλώντας, ο αγώνας στην Παταγωνία καθώς και οι υπόλοιποι της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα με βοηθήσουν να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι ενόψει του καλοκαιριού».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος