ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ROAD TO TOKYO/ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΜΙΣΙΚΙΕΒΙΤΣ

«Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»

  13.07.2021 21:11       254

Πριν από ένα μήνα, στην Βαρκελώνη, η Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής κολύμβησης, έγραψε ιστορία, κερδίζοντας στο Ομαδικό την ιστορική πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για πρώτη φορά από το 2004.

Ανάμεσα στα κορίτσια της ομάδας, είναι και η Αντριάνα Μισίκιεβιτς, η οποία νιώθει περήφανη και τυχερή που θα πάρει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

«Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι το όνειρο κάθε αθλητή και είμαι πολύ περήφανη που είχα την τύχη και την ικανότητα, να πραγματοποιήσω κι εγώ αυτό το όνειρο. Η συμμετοχή μου στην κορυφαία αυτή διοργάνωση είναι παρά πολύ σημαντική. Σημαίνει πολλά για εμένα, τόσο η υπερηφάνεια που νιώθω για τον εαυτό μου όσο φυσικά  και  για την χώρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που καταφέραμε να προκριθούμε έπειτα από ένα τόσο δύσκολο αγώνα και έτσι πλέον αυτούς τους αγώνες στο Τόκιο, θέλω να τους ευχαριστηθώ πάνω απ´ όλα. Πιστεύω πως όλοι οι Έλληνες που θα μας παρακολουθήσουν, η οικογένεια και οι φίλοι μας, θα περιμένουν ένα πολύ καλύτερα εκτελεσμένο πρόγραμμα, σε σχέση με αυτό που παρουσιάσαμε στο Προολυμπιακό. Να είναι σίγουροι πως θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να τους κάνω υπερήφανους».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ