ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Κώστας Τσαλκάνης

Θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος για όλους

  26.03.2013 16:57       779

Για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στους Μαυροβούνιους(17.00) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ υδατοσφαίρισης Ανδρών, μίλησε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδας, Κώστας Τσαλκάνης:

«Τα παιχνίδια αυτά που ακολουθούν αύριο και το Σάββατο, τα βλέπουμε περισσότερο σαν προετοιμασία και πιο πολύ είναι η ευκαιρία να αρχίσουμε να δουλεύουμε ως σύνολο, αφού είμαστε μια πρόσφατα ανανεωμένη ομάδα. Θέλουμε να εφαρμόσουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο και να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε, αγωνιζόμενοι απέναντι σε δύο πολύ ισχυρές ομάδες, όπως το Μαυροβούνιο και η Κροατία. Έτσι, δεν έχουμε άγχος για το αποτέλεσμα», είπε ο 31χρονος γκολκίπερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και συνέχισε:

«Αυτά τα ματς είναι μέσα στην προετοιμασία μας για το Παγκόσμιο της Βαρκελώνης, αν και έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας μέχρι τον Ιούλιο. Εκεί θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα πάμε για το καλύτερο. Πιστεύω πως θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος για όλους.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος