ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Θόδωρος Βλάχος

«Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

  15.03.2014 18:45       649
ΦΩΤΟ: Εκπληκτική απόδοση από τον Άγγελο Βλαχόπουλο απέναντι στην Έγκερ, καθώς πέτυχε πέντε γκολ 

Ικανοποίηση επικρατούσε στις τάξεις του Ολυμπιακού, έπειτα από τη σημερινή μεγάλη νίκη επί της Έγκερ με 13-5 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά για την 7η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Θόδωρος Βλάχος θεώρησε την επικράτηση επί των Ούγγρων ως ένα δώρο για το ατύχημα που είχε την περασμένη Δευτέρα, ενώ τόνισε πως στα τελευταία τρία παιχνίδια, η ομάδα του έχει διαφορετική ψυχολογία. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ίσως είναι κι ένα δώρο για εμένα, για το ατύχημα που είχα. Κυρίως, θα έλεγα ότι είμαι ανακουφισμένος, καθώς πέρασα μια δύσκολη εβδομάδα. Το μυστικό μας είναι ότι μείναμε ενωμένοι και ψύχραιμοι, παρά το 0/4 που είχαμε. Μας αρέσει που παίζουμε καλά και είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Από εδώ και πέρα έχουμε πιο δύσκολους αντιπάλους, αλλά θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. Στα τελευταία τρία παιχνίδια είμαστε μια διαφορετική ομάδα με πολύ διαφορετική ψυχολογία. Πιστεύουμε στην άμυνά μας και στην επίθεση, κι αυτό με ικανοποιεί».

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πριμόριε Ριέκα, ο τεχνικός των Πειραιωτών σημείωσε: «Η Ριέκα είναι το φαβορί, καθώς είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλος, αλλά κι αυτοί, πλέον, μας βλέπουν με άλλο μάτι. Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι στην Ουγγαρία, καθώς θα μπορούσαμε να πάρουμε τρεις ή, τουλάχιστον, ένα βαθμό».

Δηλώσεις έκανε και ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος σημείωσε πέντε τέρματα στη σημερινή αναμέτρηση. Ο διεθνής περιφερειακός τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πετύχει ακόμη καλύτερη απόδοση. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Το παιχνίδι εξελίχθηκε πάρα πολύ καλά για εμάς. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παραμένουμε ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης. Δεν ήταν το τέλειο παιχνίδι που έχουμε κάνει, μπορούμε να φτάσουμε σε υψηλότερο σημείο απόδοσης, και γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά.

Ερωτηθείς εάν αυτός και οι συμπαίκτες του επηρεάστηκαν από το ατύχημα του προπονητή τους, ο Άγγελος Βλαχόπουλος απάντησε: «Μας επηρέασε ως ένα βαθμό και παίξαμε και γι’ αυτόν και συνεχίζουμε όλοι μαζί για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος