ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Ναταλία Τσερνέσκα

Θα έχει θέαμα το Πανελλήνιο ΟΠΕΝ

  08.03.2012 16:59       1118

Από αύριο έως και την Κυριακή θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο  Κερατσινίου – Δραπετσώνας το Πανελλήνιο ΟΠΕΝ συγχρονισμένης κολύμβησης. Για την συγκεκριμένη διοργάνωση μίλησε η Ομοσπονδιακή προπονήτρια, Ναταλία Τσερνέσκα, η οποία τόνισε πως το εν λόγω ΟΠΕΝ είναι ένας αγώνας σαν τους υπόλοιπους για όλες τις αθλήτριες. Εν συνεχεία δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συμμετοχή της Εθνικής Γεωργίας, καθώς επίσης έκανε και την πρόβλεψή της για το ποιες αθλήτριες θα διακριθούν.

Σχετικά με το ΟΠΕΝ: «Είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι. Κάθε αθλήτρια, είτε σε σόλο, είτε σε ντουέτο, είτε σε ομαδικό αγώνισμα, θα μπει στην  πισίνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλες φυσικά θέλουν την νίκη, αλλά όπως και στα υπόλοιπα αθλήματα ο νικητής είναι μόνο ένας. Θεωρώ πάντως πως θα δούμε μια ενδιαφέρουσα μάχη».

Για τη συμμετοχή της Γεωργίας: «Οι Γεωργιανές ζήτησαν να λάβουν μέρος σε αυτόν τον αγώνα, και φυσικά είναικαλοδεχούμενες»και συνέχισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση «Πιστεύω πως οι αθλήτριες της Γεωργίας δεν είναι καλύτερες από τις Ελληνίδες. Ίσως να αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα από τις δικές μας, αλλά  δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά πάνω σε αυτό».

Τέλος, όσον αφορά την πρόβλεψή της: «Πιστεύω πως στην κατηγορία του σόλο και του ντουέτου, αυτές που θα υπερισχύσουν των υπολοίπων θα είναι οι αθλήτριες της Αργυρούπολης. Για το ομαδικό αγώνισμα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, γιατί δεν είναι στο χέρι μιας ή φύο αθλητριών, αλλά ενός μεγαλύτερου συνόλου».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος