ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Έλενα Κούβδου

Θα φανούμε κατά πολύ βελτιωμένες στο Παγκόσμιο

  17.03.2013 15:00       733

Στις δυνατότητες της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών, στάθηκε σε δηλώσεις της, μετά τη χθεσινή ήττα-αποκλεισμό από την Ισπανία (11-7) για το Γουόρλντ Λιγκ, η βασική τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Έλενα Κούβδου. Η 23χρονη γκολκίπερ, αναφέρθηκε επίσης στον χθεσινό αποκλεισμό από τις Ισπανίδες, ενώ τέλος υπογράμμισε την ανάγκη να «δέσει» η ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και το Παγκόσμιο της Βαρκελώνης:

«Είμαστε λίγο στενοχωρημένες για τον αποκλεισμό από τα τελικά του Γουόρλντ Λιγκ. Σίγουρα δε μας αρέσει να χάνουμε, αλλά δεν υπήρχε κάποια μεγάλη απαίτηση. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, ώστε να βελτιωθούμε μέχρι το Παγκόσμιο της Βαρκελώνης.

Έχουμε μπροστά μας πολύ χρόνο να δουλέψουμε κατάλληλα και νομίζω πως θα δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο το καλοκαίρι. Σ’ αυτούς τους αγώνες που προηγήθηκαν, είχαμε κάνει πολύ μικρή προετοιμασία, με αποτέλεσμα οι πολλές νέες παίκτριες να μην έχουν προλάβει να δεθούν με τις παλαιότερες στην ομάδα.

Τα κορίτσια αυτά όμως, με το ταλέντο και την όρεξη που έχουν, είμαι σίγουρη πως αποκτώντας εμπειρίες και παραστάσεις, θα φτάσουν πολύ ψηλά. Αυτό είναι το μέλλον του γυναικείου ελληνικού πόλο και σ’ αυτές πρέπει να χτίσει η Εθνική ομάδα.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος