ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Φιλιώ Μανωλιουδάκη

«Θα γίνουν δυνατά παιχνίδια στις ΗΠΑ»

  10.02.2012 13:34       1172



Την Κυριακή (12/2) το πρωί αναχωρεί η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, για το Λος Αλαμίτος,  των ΗΠΑ, όπου θα πάρει μέρος στο «Holiday Cup». Το 4εθνές τουρνουά, όπου συμμετέχουν η διοργανώτρια ομάδα των ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ιταλία και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η διεθνής παίκτρια του Ολυμπιακού  Φιλιώ Μανωλιουδάκη μίλησε για το υπερατλαντικό  ταξίδι της Εθνικής, αλλά και το προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης: «Στις  ΗΠΑ πάμε για προετοιμασία. Μόνο τις αντιπάλους μας να δει κάποιος θα καταλάβει ότι πρόκειται να γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια. Θα είναι καλό γιατί θα πάρει μέρος και ο Καναδάς, πιθανός αντίπαλος μας,  στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά. Θα έχουμε μια εικόνα της ομάδας και περισσότερες  πληροφορίες, άμεσα, για αυτήν. Αλλιώς είναι  να βλέπεις βίντεο, να μαθαίνεις μέσω διαδικτύου και αλλιώς είναι να αγωνίζεσαι. Οι ΗΠΑ είναι η γνωστή δυνατή ομάδα και όσο για την Ιταλία, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εκτός των επίσημων παιχνιδιών, θα γίνουν και κοινές προπονήσεις, θα είναι ό, τι καλύτερο ενόψει και των αγώνων του προ-Ολυμπιακού».

Στην Τεργέστη, τεθήκαμε επικεφαλής μαζί με τη Ρωσία, αυτό θεωρήθηκε καλό από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Μορφέση και την ίδια άποψη έχει και η παίκτρια του: «Απ’ ότι μου λένε και τα κορίτσια, στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά, πέφτουν κορμιά. Υπάρχει πολύ μεγάλο άγχος και σίγουρα είναι πολύ καλό που αποφεύγεις ένα από τα φαβορί. Το ότι στο Αϊντχόβεν οι Ρωσίδες ήρθαν 4ες δε σημαίνει ότι δεν είναι καλή ομάδα. Το ίδιο και με την Ολλανδία, που την περιμέναμε στα μετάλλια και έμεινε 6η. Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμη και υπό πίεση».

Στη φωτογραφία η Φιλιώ Μανωλιουδάκη μαρκάρει την Κουτέλη στο ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ