ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Σάκης Κεχαγιάς

«Θα κοιτάξουμε κάθε αγώνα χωριστά»

  26.11.2012 14:21       759

Για το Περθ αναχώρησε σήμερα σύσσωμη η αποστολή της Εθνικής πόλο των Εφήβων, προκειμένου να παρευρεθεί στο 1ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που θα διεξαχθεί εκεί από 1 έως 9 Δεκεμβρίου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας Σάκης Κεχαγιάς, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας: «Οι προπονήσεις μας σε γενικές γραμμές πήγαν καλά. Δουλέψαμε πολύ κυρίως σε θέματα συνεργασίας, άμυνας και επίθεσης. Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εξέλιξη της προετοιμασίας».

Όσον αφορά τον πρώτο αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην ομάδα της Ρουμανίας το ερχόμενο Σάββατο (1/12), ο κ. Κεχαγιάς δήλωσε: «Πρόκειται για έναν αντίπαλο που δεν τον έχουμε δει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν συμμετείχε στα τουρνουά προετοιμασίας ή στο Κόμεν Καπ. Επομένως, δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα. Γενικότερα, όμως, θεωρώ ότι είναι ένας βατός αντίπαλος», ενώ συνέχισε αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας:

«Δεν έχουμε συγκεκριμένους στόχους ως ομάδα. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ξεκινάμε δυναμικά, αλλά σχετικά προσγειωμένοι γιατί κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και δεν θέλουμε αυτό να συμβεί και σε εμάς».

Η Εθνική μας ομάδα μετέχει στον ίδιο Όμιλο με Ρουμανία (1/12), Ιράν (3/12), Ουζμπεκιστάν (4/12) και Τρίνιταντ (5/12).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος