ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Μανώλης Σολανάκης

«Θα κοιτάξουμε στα μάτια την Κροατία»

  29.01.2013 15:25       935

Μία μόλις ημέρα πριν την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών απέναντι στην Κροατία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Α' Ομίλου του Γουόρλντ Λιγκ στο ΟΑΚΑ, δηλώσεις έκανε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο Μανώλης Σολανάκης.

Ο 18χρονος διεθνής, ο οποίος τον Δεκέμβρη του 2012 κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Περθ με την Εθνική Εφήβων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην Εθνική Ανδρών λέγοντας: «Είναι πραγματική τιμή για εμένα, και ιδιαίτερα σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο για κάθε παίκτη, να είναι στέλεχος της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας των Ανδρών. Είναι τρομερό συναίσθημα να κάνεις προπόνηση με τους καλύτερους και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και μεγάλη όρεξη για δουλειά και επιτυχίες».

Όσον αφορά τον επικείμενο αγώνα με την Κροατία, ο νεαρός φουνταριστός δήλωσε: «Η Κροατία είναι πολύ καλή ομάδα, άλλωστε το απέδειξε και στο Λονδίνο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Παρ’ όλα αυτά η ελληνική ομάδα θα την κοιτάξει στα μάτια και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό», ενώ έκλεισε αναφερόμενος στον προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Σάκη Κεχαγιά:

«Έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία. Από εκεί και πέρα δεν είναι η δουλειά μου να κρίνω οποιονδήποτε προπονητή. Το μόνο που θέλω ολόψυχα να του ευχηθώ είναι καλή επιτυχία και καλή αρχή».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος