ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / Πλατανιώτη-Κουτίδη

«Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα»

  12.09.2012 14:09       835

Οι δύο Ελληνίδες πρωταγωνίστριες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών και την κατάκτηση της 6ης θέσης μίλησαν στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την πρώτη τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα και την απόδοση τους:

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ήταν η πρώτη μας εμφάνιση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Βρισκόμαστε στην 6η θέση των προκριματικών αγώνων. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα, ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα μπορεί σίγουρα να ανατραπεί. Έχουμε ακόμα μπροστά μας τις φιγούρες που είναι το 50% της βαθμολογίας για τον τελικό και από εκεί και πέρα θα μετρήσει και το υπόλοιπο 50% από τα τελικά του αγωνίσματος που θα είναι το Σάββατο».

Ευαγγελία Κουτίδη: «Όπως είπε και η Ευαγγελία, είναι η πρώτη μέρα των αγώνων, το πρώτο αγώνισμα και προσπαθήσαμε να το εκτελέσουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Φυσικά, έγιναν κάποια λάθη, τα οποία και συζητήσαμε με τις προπονήτριες μας. Στόχος μας συνεχίζει να είναι μία όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση, ίσως ακόμα και ένα μετάλλιο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Στη φωτογραφία η Ευαγγελία Πλατανιώτη από το πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος