ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ηλέκτρα Ψούνη

«Θα παλέψουμε για τη νίκη»

  05.02.2013 15:20       752

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι εναντίον της Ισπανίας (Τετάρτη 6/2, 20:30), η αμυντικός της Εθνικής μας ομάδας, Ηλέκτρα Ψούνη. Η 27χρονη παίκτρια της Λιλ, επιστρέφει στην 16άδα του Γιώργου Μορφέση, έπειτα από την απουσία της στον προηγούμενο αγώνα στο Έγκερ της Ουγγαρίας, λόγω υποχρεώσεων με το σύλλογό της.

Η πολύπειρη διεθνής αναφέρθηκε στην προετοιμασία και στον τρόπο αντιμετώπισης του συγκεκριμένου ματς, αλλά και στο μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όπως το βλέπει εκείνη να διαγράφεται:

«Σίγουρα, αντιμετωπίζουμε μία από τις δυνατότερες εθνικές ομάδες στον κόσμο και αργυρή ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Ισπανία. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει φόβος από πλευράς μας. Θέλουμε να μπούμε δυνατά και να παλέψουμε για τη νίκη. Στην διήμερη προετοιμασία μας για τον αγώνα, δουλέψαμε κυρίως πάνω σε βασικά πράγματα και όχι σε λεπτομέρειες, καθώς γνωρίζουμε τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου μας.

Όσον αφορά τώρα το μέλλον της ομάδας, είναι ευοίωνο πιστεύω. Υπάρχει πολύ ταλέντο στα νέα κορίτσια και σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιότερων, μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά ακόμη και στο άμεσο μέλλον. Είναι πολύ νωρίς βέβαια για να μιλήσουμε για μεγάλες διακρίσεις, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξη απ’ όσα βλέπω στην ομάδα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος