ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Κώστας Μουρίκης

«Θα προκριθούμε»

  19.02.2012 17:43       1204

Ιδιαίτερα αισιόδοξος ήταν ο Κώστας Μουρίκης σχετικά με την πορεία της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στο προολυμπιακό τουρνουά. Ο άσος του Ολυμπιακού παρά τη δύσκολη κλήρωση δήλωσε ότι η ομάδα θα βρίσκεται το καλοκαίρι στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου: «Σίγουρα είναι μια δύσκολη κλήρωση. Όμως από την άλλη αυτό είναι καλό γιατί δεν θα έχουμε δύσκολο ματς στις διασταυρώσεις. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις ώστε να τερματίσουμε ψηλά στο γκρουπ για να έχουμε καλύτερη διασταύρωση και να μπούμε στην τετράδα».

Για τους αντιπάλους μας στον όμιλο δήλωσε: «Το Μαυροβούνιο είναι μία πολύ καλή ομάδα, ήταν και δεύτερη στο Ευρωπαϊκό του Αιντχόφεν. Τη Γερμανία την αντιμετωπίσαμε κι εμείς και χάσαμε 5-6 σ’ ένα περίεργο παιχνίδι, οπότε πιστεύω με καλή εμφάνιση μπορούμε να νικήσουμε. Η Ρουμανία ήταν σ’ ένα δύσκολο όμιλο και έκανε καλά παιχνίδια, δείχνοντας ότι έχει καλή ομάδα. Από τις άλλες δύο ομάδες (ΠΓΔΜ, Ολλανδία) δεν πιστεύω πως έχουμε κάτι να φοβηθούμε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της εθνικής, ο νεαρός παίκτης σχολίασε: «Ασφαλώς και μπορούμε να προκριθούμε. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και τελικά πιστεύω θα προκριθούμε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου».

Στη φωτογραφία ο Κώστας Μουρίκης σε παιχνίδι με την εθνική ομάδα

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος