ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Ευαγγελία Πλατανιώτη

«Θα συγκεντρωθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα»

  07.09.2012 13:09       1013

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει μέχρι την επίσημη έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων που πρόκειται να διεξαχθεί από τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στο Βόλο.

Εδώ και δύο εβδομάδες η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, συνεχίζοντας την προετοιμασία που ξεκίνησε στις 17 Αυγούστου στον Αγ. Κοσμά ενόψει της διοργάνωσης.

Ανάμεσα στις αθλήτριες που παρευρίσκονται στο Βόλο είναι και η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και την προετοιμασία της ομάδας λίγες μέρες πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα:

«Κι εγώ και η Δέσποινα είμαστε πολύ ευχαριστημένες  με την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε και με το αποτέλεσμα. Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη γιατί καταφέραμε να ικανοποιήσουμε το στόχο μας που ήταν μια θέση στην οκτάδα. Χαρήκαμε τους Αγώνες όσο μπορούσαμε. Ειδικά για εμένα, που ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε Ολυμπιάδα, ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία», δήλωσε η 18χρονη κολυμβήτρια της συγχρονισμένης και συνέχισε:

«Όσον αφορά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, βρισκόμαστε στο τέλος της προετοιμασίας μας. Ήδη από χθες έχει ξεκινήσει το φορμάρισμα. Έχουμε τελειώσει τα προγράμματά μας, ενώ ο όγκος των προπονήσεων από εδώ και στο εξής θα είναι μικρότερος, ώστε να ξεκουραστούμε μέχρι την έναρξη των αγώνων».

Τέλος, η νεαρή αθλήτρια του ΑΝΟ Αργυρούπολης αναφέρθηκε στις προσδοκίες της ελληνικής αποστολής λέγοντας: «Δεν είμαι σε θέση να κάνω κάποια πρόβλεψη, καθώς έχω να δω τις αποστολές των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα από το 2010. Σκοπός μας είναι να συγκεντρωθούμε για να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος