ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / WORLD LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ Λέανδρος

«Θα το παλέψουμε»

  25.11.2014 20:57       626

Για την ήττα από την Ολλανδία (11-12) αλλά και για την δυσκολία του ομίλου της Εθνικής μας ομάδας, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο συνεργάτης του Γιώργου Μορφέση, Στέφανος Λέανδρος. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν αυτός που βρισκόταν στο πάγκο της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω τιμωρίας του Γιώργου Μορφέση.

«Συνήθως τέτοια παιχνίδια  κρίνονται στις λεπτομέρειες. Τόσο εμείς όσο και η Ολλανδία, συγκαταλεγόμαστε στην ελίτ των κορυφαίων ομάδων. Πιστεύω πως θα μπορούσε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, όμως μερικά λάθη μας, κυρίως στην άμυνα, έκκριναν το αποτέλεσμα. Είδα πολλά θετικά στοιχεία και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Είχαμε όμως και αρνητικά στοιχεία κυρίως στην άμυνα αλλά και στην παίκτρια παραπάνω, κάτι που θα αναλύσουμε, θα μελετήσουμε και θα βελτιώσουμε σύντομα μέσα από τις προπονήσεις. Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο με δύο πολύ καλές ομάδες όπως η Ολλανδία και η Ισπανία, οι οποίες ήταν και το ζευγάρι του τελικού στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Θα παλέψουμε για ότι καλύτερο».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, τόνισε: «Είμαστε μία νέα ομάδα και πρέπει οι στόχοι να μπουν σε μία ιεραρχία. Αρχικός μας στόχος είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν και έπειτα το Προολυμπιακό τουρνουά της Ολλανδίας. Πιστεύω όμως πως η πρόκριση στην τελική φάση του Γουόρντ Λίγκ, θα μας δώσει πολλά δυνατά παιχνίδια και εμπειρίες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ