ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ / ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ / ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

«Θα βελτιώσουμε το πρόσωπο της Εθνικής»

  14.02.2021 17:38       971

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών, ο Γιάννης Φουντούλης, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρεμιέρα του προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Με πέντε δικά του γκολ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 11 – 10 της Γεωργίας, σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό παιχνίδι και μπήκε με «το δεξί» στις υποχρεώσεις του στην σπουδαία αυτή διοργάνωση.

Η Ελλάδα διεκδικεί μία από τις τρεις πρώτες θέσεις του τουρνουά που θα της εξασφαλίσει την συμμετοχή, για 16η φορά, στην Ολυμπιάδα.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Γιάννης Φουντούλης μίλησε στην σελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας.

«Σίγουρα δεν κάναμε καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα. Αυτό είναι φανερό. Εμείς δώσαμε τη δυνατότητα στην Γεωργία να παραμείνει ζωντανή στον αγώνα, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εξασφαλίσει μία σημαντική διαφορά στο σκορ. Βέβαια η πρεμιέρα σε κάθε προολυμπιακό τουρνουά είναι ιδιαίτερη και επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πήραμε την νίκη και συνεχίζουμε. Όσο περνούν οι μέρες τα παιχνίδια θα γίνονται πιο απαιτητικά. Ακολουθεί ο αγώνας με την Βραζιλία. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βάλουμε τα πράγματα στη σωστή κατεύθυνση και θα αλλάξουμε προς το καλύτερο το πρόσωπο που δείξαμε στην πρεμιέρα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ