ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Στέφανος Λέανδρος

«Θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα»

  08.12.2013 16:27       761

Η  Εθνική ομάδα γυναικών του Πόλο αναχωρεί αύριο το πρωί για την Αμερική, οπού πρόκειται να λάβει μέρος σ’ ένα πολύ σημαντικό τουρνουά, το «Holiday Cup» με τη συμμετοχή μερικών εκ των κορυφαίων ομάδων υδατοσφαίρισης  σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυστραλία, Ολλανδία, Καναδάς, Ρωσία, Αμερική και φυσικά η Ελλάδα, θα αναμετρηθούν και θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει και των περαιτέρω υποχρεώσεων τους στο τουρνουά που θα διαρκέσει από τις 11 έως και τις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Στέφανος Λέανδρος, συνεργάτης του Γιώργου Μορφέση στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Ελληνικής ομάδας στο «Ηοliday Cup» λίγο πριν την αναχώρηση της  για την Αμερική.

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή τουρνουά, στο πλαίσιο των δοκιμών που κάνουμε και της προετοιμασίας για να πάμε όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα προετοιμασμένοι στο Πανευρωπαϊκό της Βουδαπέστης. Θα παίξουμε με πολύ δυνατές ομάδες, θα καταφέρουμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Όσο πιο πολλά δυνατά παιχνίδια κάνουμε, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εμάς».

Ο κ. Λέανδρος αναφέρθηκε και στη συμμετοχή των αδερφών Χαραλαμπίδου  στο  τουρνουά: «Το ότι τα κορίτσια έρχονται σ’ ένα τουρνουά μαζί μας είναι πολύ σημαντικό. Μας πήραν τηλέφωνο, το συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι επιβάλλεται να τους δοθεί αυτή η ευκαιρία. Σαφώς η Εθνική ομάδα δε στηρίζεται αποκλειστικά σε ένα ή δύο πρόσωπα. Είναι μία ομάδα νέα, συνεχώς ανανεώνεται, μια ομάδα που θέλει και πρέπει να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.  Όλα τα κορίτσια παλεύουν για να κερδίσουν τη θέση τους, δοκιμές κάνουμε. Τα συγκεκριμένα κορίτσια έχουν πολύ ταλέντο και σαφώς είμαστε ευχαριστημένοι να τις έχουμε στο δυναμικό μας. Δε μπορούμε να τους γυρίσουμε την πλάτη. Μένει μόνο να αποδείξουν στην πισίνα τις σαφώς πολλές ικανότητες τους».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος