ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / Πλατανιώτη

Θέλω πολύ κάποιο μετάλλιο

  13.09.2012 13:54       772

Ικανοποιημένη από την εκτέλεση του προγράμματός της και ενθουσιασμένη από την συγκλονιστική προσέλευση και συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου στο κολυμβητήριο του Βόλου δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη που πήρε την 6η θέση στον προκριματικό του Σόλο και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής. Η πρωταθλήτριά μας τόνισε πως θέλει πολύ να κατακτήσει ένα μετάλλιο. Αναλυτικά οι δηλώσεις της Πλατανιώτη μετά τον αγώνα:    

«Το χάρηκα το πρόγραμμά μου, πάρα πολύ. Ηθελα να το εκτελέσω τέλεια, διότι είναι φανταστικό το κλίμα εδώ στους αγώνες. Καθημερινά είναι γεμάτο με Έλληνες φιλάθλους το κολυμβητήριο. Αυτό μας βοηθάει ακόμα περισσότερο. Ζούμε μοναδικές στιγμές που ίσως δεν ξαναζήσουμε εδώ στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη. Πιστεύω (παρότι δεν έχουμε αναλύσει ακόμα την προσπάθειά μου με την προπονήτριά μου) ότι έχω κάνει πολύ καλή δουλειά. Τελείωσε ο προκριματικός, περάσαμε στον τελικό και τώρα μας μένει η προσπάθεια εκεί όπου παίζουν ρόλο και οι φιγούρες, ώστε να πάει καλά το θέμα της βαθμολογίας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχουμε μια σπουδαία διάκριση.

Σίγουρα, θα ήθελα πολύ κάποιο μετάλλιο. Από κει και πέρα παίζουν μεγάλο ρόλο οι φιγούρες, όπως σας είπα ήδη. Και δεν είναι μόνο στο δικό μου χέρι, αλλά και στο χέρι των κριτών πώς θα το δουν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ η Ευαγγελία Πλατανιώτη με την ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Θηβαίου αμέσως μετά την προσπάθειά της