ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Γιώργος Μορφέσης

Θέλουμε να διατηρήσουμε το σκεπτικό της νεανικής ομάδας

  05.06.2012 16:56       903

Όλες τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών από εδώ και στο εξής, εξασφάλισε η Κολυμβητική Ομοσπονδία μιλώντας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μορφέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σκοπεύουμε να μαζευτούμε 3 εβδομάδες μέσα στον Ιούλιο, αφότου θα έχει τελειώσει ο τελικός των πλει οφ της κατηγορίας Α1, για να προλάβουν να ξεκουραστούν λίγο τα κορίτσια. Στην προετοιμασία θα πάρουν μέρος όσες από τις κοπέλες συμμετείχαν στο Γουορλντ Λιγκ της Κίνας, αλλά και ορισμένες καινούριες με το σκεπτικό της νεανικής ομάδας το οποίο θέλουμε να διατηρήσουμε».

Αναφορικά με το μέρος όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας, ο κ. Μορφέσης δήλωσε: «Το μέρος δεν το γνωρίζουμε. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν προβλήματα με τις πισίνες. Μια σκέψη ήταν το Ζάππειο Κολυμβητήριο, αλλά δεν θα θέλαμε να ενοχλήσουμε την Εθνική των Ανδρών που θα προετοιμάζεται εκεί. Όπως ταλαιπωρούμαστε τόσα χρόνια με το θέμα των κολυμβητηρίων, έτσι θα ταλαιπωρηθούμε και φέτος το καλοκαίρι».

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Μορφέσης κατά την επιστροφή του από το Γουορλντ Λιγκ Γυναικών, όπου η Εθνική μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος