ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Βαγγέλης Δελακάς

Θέλουμε χρόνο για να βελτιωθούμε

  28.03.2013 08:41       578

Στο κακό ποσοστό της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στον παίκτη-παραπάνω (4/13), αλλά και στην κακή αμυντική λειτουργία σε κάποια σημεία του αγώνα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του μετά τη χθεσινή ήττα από τους Μαυροβούνιους (8-9), ο Βαγγέλης Δελακάς. Ο 28χρονος διεθνής αμυντικός τόνισε επίσης πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται χρόνο για να βελτιωθεί στους τομείς που υστερεί και να εμφανίσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια:

«Νομίζω ότι μας δυσκόλεψε το πολύ χαμηλό ποσοστό που είχαμε στον παίκτη-παραπάνω. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να έχεις υψηλά ποσοστά και αυτό μας άγχωσε λίγο παραπάνω και δεχτήκαμε κάποια γκολ που δεν θα έπρεπε.

Δεχτήκαμε αρκετά γκολ σε παιχνίδι «έξι εναντίον έξι» και πρέπει εκεί να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Πρέπει να δεχόμαστε γκολ μόνο στον παίκτη λιγότερο και όχι από περιφέρεια ή φουνταριστό. Τα 9 γκολ που πέτυχαν οι αντίπαλοί μας οφείλονται στην αμυντική λειτουργία που είχαμε. Οι Μαυροβούνιοι είναι πολύ καλοί σουτέρ κι αυτό το εκμεταλλεύτηκαν πετυχαίνοντας 5 γκολ από περιφερειακά σουτ .

Θέλουμε χρόνο για να βελτιωθούμε και να λειτουργήσουμε καλύτερα, αφού είμαστε μια πολύ ανανεωμένη ομάδα, με καινούργιο προπονητή και νέα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού μας. Οπότε θεωρώ πως στο μέλλον, και μέσα από πολύ δουλειά, θα γινόμαστε ολοένα και πιο σταθεροί.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος