ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Θερμή υποδοχή για τα λαμπερά κορίτσια με τα ευρωπαϊκά μετάλλια, παρουσία Προέδρου (pics, video-δηλώσεις)

  08.08.2023 09:59       2250

Με την εντυπωσιακή συγκομιδή των τεσσάρων μεταλλίων -ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα- επέστρεψε νωρίς το πρωί της Τρίτης (8/8), στις 6:00 ώρα Ελλάδας, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας, από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Φουντσάλ, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων.

Την ομάδα υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος, που συνεχάρη τα μέλη της και μίλησε με επαινετικά σχόλια για τις νέες σπουδαίες διακρίσεις και τους πρόσφερε τις ανθοδέσμες.

Στη θερμή υποδοχή των λαμπερών κοριτσιών μας, των προπονητριών και των συνοδών παραβρέθηκαν και πολλοί συγγενείς και φίλοι των μελών της αποστολής.

Θυμίζουμε ότι το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Μαρία Καραπαναγιώτου / Ιφιγένεια Κρομμυδάκη στο Ελεύθερο Ντουέτο, το ασημένιο η Ζωή Καράγγελου στο Ελεύθερο Σόλο και τα χάλκινα η Εθνική ομάδα σε Ελεύθερο Ομαδικό και Acrobatic Routine.

Στην αποστολή μετείχαν οι αθλήτριες: 

Ζωή Καράγγελου (Σόλο Ελεύθερο και Τεχνικό, Ομαδικό Ελεύθερο, Αcrobatic), Μαρία Καραπαναγιώτου (Ντουέτο Ελεύθερο και Τεχνικό, Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ντουέτο Ελεύθερο και Τεχνικό, Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Κρυσταλλένια Γιαλαμά (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Θάλεια Δαμπάλη (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Αθηνά Καμαρινοπούλου (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Δήμητρα Καρατζόγλου (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Λυδία Παπαναστασίου (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Σοφία Ρηγάκου (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic), Ελένη Φραγκάκη (Ομαδικό Ελεύθερο, Acrobatic).

Μαζί τους ήταν η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα, η συνεργάτιδά της Χριστίνα Θαλασσινίδου, ενώ αρχηγός της αποστολής ήταν η Ελένη Μποζόνη. Μαζί ήταν η διεθνής κριτής Πανδώρα Καρακούση και η Technical Controller Ελένη Στραβάκου.

Δείτε, πάνω, πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Δείτε, εξάλλου, παρακάτω, το βίντεο της υποδοχής και τις δηλώσεις σε βίντεο του Προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου, των αθλητριών και των προπονητριών.

Το βίντεο της υποδοχής:

Οι δηλώσεις του Προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου:

Οι δηλώσεις των Μαρίας Καραπαναγιώτου / Ιφιγένειας Κρομμυδάκη:

 

Η Ζωή Καράγγελου:



Η ομοσπονδιακή τεχνικός Αναστασία Γκούτσεβα:



Η Χριστίνα Θαλασσινίδου:

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής