ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Κ19)

Θερμή υποδοχή για τα κορίτσια με τα χάλκινα ευρωπαϊκά μετάλλια (pics, videos)

  01.09.2024 23:51       986

Με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη τους και τα χάλκινα μετάλλια στο στήθος επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής (1/9) από το Ζάγκρεμπ τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας Νέων Γυναικών που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους, οι δικοί τους άνθρωποι βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και υποδέχθηκαν τις πρωταγωνίστριες με μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά, παρά το γεγονός πως η πτήση από την Κροατία είχε δίωρη καθυστέρηση.

Εκ μέρους της ΚΟΕ, υποδέχθηκε την ομάδα με ανθοδέσμες, η Εύη Μωραϊτίδου, μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορος γυναικείας υδατοσφαίρισης.

Στην αποστολή μετείχαν οι αθλήτριες: Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Βασιλική Τσιάρα, Ντένια Κουρέτα, Ασημίνα Κλαψιανού, Φωτεινή Τριχά, Ζωή Τζωρτζακάκη, Ασπασία Φουράκη, Νεφέλη Κοβάτσεβιτς, Αριάδνη Καραμπέτσου, Δέσποινα Δρακωτού, Ελένη Μπέτα, Νίκη Πιοβάν, Νεφέλη Κρασσά, Θεοφανία Γαλανοπούλου, Μάρω Παπαδόπουλου.

Τις συνόδευσαν, η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ευτυχία Καραγιάννη, ο συνεργάτης της Τάσος Πιρπιρής, η φυσικοθεραπεύτρια Ναυσικά Ατσιδάκου και ο αρχηγός αποστολής Γρηγόρης Δέδες. Μαζί τους και ο διεθνής διαιτητής Κωνσταντίνος Βασιλείου.

Δείτε το βίντεο με την αποθεωτική υποδοχή:

 Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστριών

Η Ομοσπονδιακή τεχνικός Ευτυχία Καραγιάννη:

Η Φωτεινή Τριχά:

 

Η Ντένια Κουρέτα:

Οι δηλώσεις από την Εύη Μωραϊτίδου:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ