ΤΕΧΝΙΚΗ / ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Θετικά μηνύματα από τους αγώνες της Λάρισας

  11.03.2012 20:30       1337

Ολοκληρώθηκαν απόψε στο κολυμβητήριο της Λάρισας οι Χειμερινοί αγώνες Βόρειας Ελλάδας στην τεχνική κολύμβηση, που αποτελούσαν και το πρώτο κριτήριο για την επίτευξη των σχετικών ορίων πρόκρισης στις Εθνικές ομάδες.

Ο αρμόδιος ομοσπονδιακός τεχνικός για την Βόρεια Ελλάδα Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις επιδόσεις των αθλητών / τριών στους αγώνες.

«Για την εποχή και για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές μας, νομίζω ότι αρκετές επιδόσεις κινήθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Σ’ αυτούς τους αγώνες είχαμε και τα νέα αγωνίσματα (bfin) που εντάσσονται στο πρόγραμμα και πιστεύω ότι η ανταπόκριση ήταν θετική», τόνισε στις δηλώσεις του.

Μεταξύ των άλλων αξιοσημείωτη κρίνεται η εμφάνιση της 21χρονης Δωροθέας Ιωαννίδου (ΠΑΟΚ), αλλά και του Χρήστου Χριστοφορίδη (ΝΑΟ Καλαμαριάς).

Οι αγώνες στη Λάρισα, όπου του χρόνου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των κατηγοριών, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, είχαν συνδιοργανωτή τον Λαρισσαϊκό.

Σημείωση: Τα αποτελέσματα στην Ενότητα ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ