ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Αλεξάνδρα Ασημάκη

«Θετικά τα μηνύματα αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας»

  04.06.2012 15:10       985

Εκτός του Γιώργου Μορφέση, μίλησε στην ιστοσελίδα και η… παλιοσειρά της Εθνικής, και αρχηγός της πλέον, Αλεξάνδρα Ασημάκη (φώτο), για την νέα επιτυχία της επίσημης αγαπημένης. Η έμπειρη φουνταριστός αναφέρθηκε στο μέλλον της εθνικής ομάδας, την στήριξη της Ομοσπονδίας και τον επόμενο στόχο της ομάδας. Αναλυτικά:

Για το μέλλον της ομάδας, την στήριξη της Ομοσπονδίας αλλά και την δύσκολη φετινή χρονιά: «Η Εθνική ομάδα δεν είναι παλιά και καινούργια. Είναι μια ομάδα, γιατί αντιπροσωπεύει την Ελλάδα. Σίγουρα κανείς δεν περίμενε πως μια ομάδα τόσο άπειρη, που έγινε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου και χωρίς μια ολοκληρωμένη προπόνηση, θα τα πήγαινε τόσο καλά. Ξαφνιάσαμε, μάλλον, πολλούς. Τα μηνύματα ήταν πολύ θετικά, και κρατάμε ότι η ομάδα έχει πολλή θέληση, πολύ ταλέντο και πολλή όρεξη. Όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα στο μέλλον και αυτό είναι το θετικό, για να δείξουμε πως ο αθλητισμός είναι εδώ και να μην μας ξεχνάνε. Είναι μια δύσκολη περίοδος για το γυναικείο πόλο, αφού δεν προκριθήκαμε στην Ολυμπιάδα, και τα συναισθήματά μας έιναι λίγο μεικτά. Πρέπει να μας στηρίξουν, και πιστεύω πως η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα μας».

Για τον επόμενο στόχο της ομάδας: «Θα προπονηθούμε για έναν μήνα, όλες μαζί, για να δέσουμε με πρώτο στόχο το Παγκόσμιο του χρόνου, αν και οι μικρότερες έχουν υποχρεώσεις και με τις Νεάνιδες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος