ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Θετικός ο αντίκτυπος της αξιέπαινης εκδήλωσης στο Σεράφειο

  22.01.2024 12:53       1044

Την επομένη της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης (ΕΔΩ) που έγινε στο Σεράφειο Δημοτικό κολυμβητήριο της Αθήνας, το βράδυ της Κυριακής (21/1), με πρωτοβουλία του υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και τη συνεργασία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ΚΟΕ συγχαίρουν όλες κι όλους τους συντελεστές της.

Η ανθρωπιά και αλληλεγγύη που πλημμύρισε το Κολυμβητήριο  στον φιλανθρωπικό αγώνα υδατοσφαίρισης μεταξύ των ασημένιων Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων πρωταθλητών με τους Ολυμπιονίκες του Λιμενικού Σώματος, για την εκπλήρωση της ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού με εγκεφαλική παράλυση να αποκτήσει αμαξίδιο μέσω του Make – A – Wish (Κάνε – Μια – Ευχή), είχε ως αποτέλεσμα ο στόχος αυτός να υπερκαλυφθεί και ταυτόχρονα με το χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε να γίνει εφικτή η εκπλήρωση της ευχής κι ενός 12χρονου κοριτσιού που πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.

«Ήταν κάτι πολύ ωραίο και συγκινητικό. Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν τη στήριξη μας και πρέπει να γίνονται γιατί έχουν τεράστιο κοινωνικό αντίκτυπο.

Η ΚΟΕ, στην κατεύθυνση αυτή, θα συνεχίσει να είναι παρούσα, με τους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες της, όλων των Αθλημάτων της. Τα συγχαρητήρια μου σε όλες και όλους τους συντελεστές της όμορφης και αξιέπαινης πράγματι εκδήλωσης», υπογραμμίζει σχετικά ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ