ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Αβραμίδου

Θετικός ο απολογισμός με στήριξη των νεότερων στις παλιές και αντίστροφα

  13.05.2012 13:49       827

Η Αλκηστις Αβραμίδου, από τις διακριθείσες της Εθνικής Γυναικών στο τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Γουόρλντ Λιγκ στο Βόλο, κόντρα στη Ρωσία - εκεί όπου η ομάδα μας υπέστη τη μοναδική της ήττα - αλλά και γενικά στο τουρνουά, μίλησε για πολύ θετικό απολογισμό στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Η Αβραμίδου δήλωσε: "Ο απολογισμός ήταν πολύ θετικός σε αυτή τη διοργάνωση. Μικρή εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία όπου επηρεασμένες από την κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών, υποπέσαμε σε επιπόλαια λάθη. Εχουμε πολλή όρεξη για διάκριση. Η ομάδα έχει πάθος και όλες οι καινούργιες δείχνουν πως μπορεί να είναι άξιες εκπρόσωποι και συνεχιστές της μεγάλης αυτής ομάδας".

Η Αλκηστις είπε ακόμα: "Τα νέα κορίτσια, με τον ενθουσιασμό τους, ανέβασαν την δική μας πεσμένη ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς, μας έδωσαν κουράγιο. Κι εμείς από την πλευρά μας βοηθήσαμε τις μικρότερες να προσαρμοστούν και να αποκτήσουν εμπειρίες. Θα παλέψουμε και στην τελική φάση ένα - ένα παιχνίδι ξεχωριστά για να πετύχουμε διάκριση".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής