ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΑΝΔΡΩΝ

Θοδωρής Βλάχος: "Να παραμείνουμε στην κορυφή"

  03.10.2019 10:30       604

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο του Σούπερ Καπ Ανδρών την Τετάρτη (2/10), επικρατώντας στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά του ΝΟ Βουλιαγμένης με 11-5 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αναφέροντας τα εξής: "Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας και συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, ενός θεσμού που σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις έναν δυνατό επίσημο αγώνα πριν τις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και θεωρώ ότι καλώς έχει καθιερωθεί. Σήμερα καταφέραμε να κερδίσουμε τον αντίπαλο, είμαστε προ των ευθυνών μας, καθώς στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θέλουμε να μπούμε και πάλι στο Final-8 και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο εκεί".

Στη συνέχεια, εστίασε στο νέο ξεκίνημα με μία ομάδα που είχε αλλαγές στο ρόστερ της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού: "Το καλοκαίρι προχωρήσαμε σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, πράγμα που δεν έχουμε συνηθίσει να κάνουμε. Σίγουρα θα χρειαστούμε χρόνο να βρούμε τα πατήματά μας και να αποκτήσουμε και πάλι την ταυτότητά μας. Το DNA του Ολυμπιακού είναι να κυριαρχεί παντού και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Φέτος ξεκινάμε νωρίτερα τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, σιγά σιγά θα αρχίσουν να βγαίνουν οι αυτοματισμοί και τα συστήματα που δουλεύουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Χρβόγιε Κόλιανιν: "Πολύ δύσκολο παιχνίδι, να δωθούν ευκαιρίες στα παιδιά της Βουλιαγμένης"

Με τη σειρά του, ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης, Χρβόγιε Κόλιανιν, τόνισε: "Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζοντας πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Δεν παίξαμε αρκετά καλά σε σχέση με τους υπόλοιπους αγώνες έως τώρα. Είχαμε και μερικές ελλείψεις, όπως του Αφρουδάκη, που βοηθά με την εμπειρία του και τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ έπαιξαν και νέα παιδιά. Στόχος φέτος του ΝΟ Βουλιαγμένης είναι να δωθούν οι ευκαιρίες στα νέα παιδιά της Βουλιαγμένης να αγωνιστούν. Είχαμε μερικές αλλαγές στο ρόστερ και θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι".

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν μίλησε και για την αντίπαλο της ομάδας του Λαιμού στο Euro Cup, την Ιταλική Ορτίτζια: "Στο Euro Cup τύχαμε με την Ορτίτζια, όπως και πέρσι, όπου είχαμε κολλήσει στον επαναληπτικό αγώνα εντός έδρας και αποκλειστήκαμε. Νομίζω πως δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο ζευγάρι, πήραμε το μάθημά μας και θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.